top of page

Kiki Engels

Communicatie & Oud-Agoriaan

Binnen Bredagora ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de communicatie. Of het nu in de vorm van podcasts, social media berichten of artikelen zijn, ik vind verhalen maken en delen over onderwijs het leukste wat er is. Daarnaast deel ik mijn ervaringen als oud-agoriaan.


Ik studeer in Breda bij st joost, richting film en fotografie. Daarnaast werk ik met enthousiasme voor de coöperatie Leren voor morgen, een organisatie die zich inzet voor duurzaam onderwijs. Ik zie hier hoe leerlingen, ouders en docenten opbloeien bij een toekomstbestendige manier van onderwijs, datzelfde geldt voor Agora.


Waarom ben je bij Agora betrokken geraakt?

Ik ben bij agora gekomen omdat ik zelf heb ervaren hoe leuk, fijn en noodzakelijk deze scholen zijn. Ik denk dat toekomstig onderwijs z'n meerwaarde voor de maatschappij is. Op agora wordt er gefocust op wat je wel kan, waar je plezier in hebt, wat jij wil leren. Ik gun elk kind het plezier waarmee ik elke dag naar school ging.


Als je nu een challenge zou doen, waarover gaat deze dan?

Ik zou gelijk een challenge doen over de RoXY een house club uit Amsterdam. In de jaren 90 echt een icoon in het uitgaansleven, als ik de verhalen van mijn vader geloof. Ik wil graag ontdekken dat de roxy zo inconisch maakt en waardoor iedereen daar werd geaccepteerd


Kiki Engels
  • LinkedIn
bottom of page