top of page
Image by moren hsu

Een dag op Bredagora

Op Agora heb je zelf veel regie over hoe, wat, wanneer en met wie je wilt leren. Je mag een groot gedeelte van de dag zelf inplannen. Om dit mogelijk te maken bieden we een structuur waarbinnen de leerling autonomie kan pakken. Zo ziet een dag op Agora eruit:

7.png

09:00 - 09:30

Dagstart

Elke ochtend start je samen met je coachgroep. De invulling van dit moment verschilt elke dag. Kijk je samen het nieuws? Presenteert een klasgenoot diens challenge? Ga je er samen op uit? Praat je over het groepsproces? In de Dagstart staat gezamenlijk leren en inspiratie centraal. 

09:30 - 12:00

Challenges

Na de dagstart ga je aan de slag met challenges, soms individueel, soms in groepsverband. Naast het werken aan je eigen leervragen kan je ook inspiratiesessies bezoeken, zowel binnen als buiten de school.

6.png
2.png

12:00 - 12:30

Pauze

Even ongestoord kletsen met je klasgenoten is belangrijk en gezellig. In de ochtend en middag heb je ook nog een kwartier pauze.

12:30 - 13:00

Leeshalfuurtje

Na de pauze zit iedereen met zijn neus in de boeken. Dan lezen we een half uur in stilte. 

leeshalfuurtje.JPG
teken challenge

13:00 - 15:00

Challenges

Het grootste gedeelte van de middag werk je wederom aan je challenges. Of je hebt een gymles, een afspraak met een vakexpert of een coachgesprek.

bottom of page