top of page

vr 29 mrt

|

Faamkwartier

Workshop Professor Duurzaam

Ben je klaar voor een interactieve workshop die niet alleen leuk, maar ook leerzaam is? Doe mee met Professor Duurzaam voor een toffe ervaring die je niet wilt missen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Professor Duurzaam
Workshop Professor Duurzaam

Tijd en locatie

29 mrt 2024, 13:00 – 14:30

Faamkwartier, Terheijdenseweg 64, 4816 AA Breda, Nederland

Over het evenement

Ben je klaar voor een interactieve workshop die niet alleen leuk, maar ook leerzaam is? Doe mee met Professor Duurzaam voor een toffe ervaring die je niet wilt missen. Geschikt voor nieuwsgierige avonturiers tussen de 8 en 10 jaar oud

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze interactieve workshop ga je samen met Professor Duurzaam een experiment uitvoeren en je krijgt ook de kans om je eigen duurzame gadget te bouwen. Een gadget die niet alleen cool is, maar ook iets waar je trots op kunt zijn, omdat je het zelf hebt gemaakt en mee naar huis mag nemen.

Beperkte plaatsen beschikbaar

Let op: om iedereen een geweldige ervaring te bieden, is het aantal deelnemers beperkt tot slechts 15 deelnemers. Zorg dat je er snel bij bent om je plek te reserveren en deel uit te maken van deze leuke workshop.

Datum en Locatie?

De workshop zal plaatsvinden op 29 maart 2024 in de Faam fabriek. Alle materialen voor het experiment en de gadgetbouw worden door ons verzorgd. Je hoeft alleen maar je nieuwsgierigheid en enthousiasme mee te nemen!

Mis deze kans niet om te leren, te bouwen en plezier te hebben met Professor Duurzaam. Meld je nu aan en ontdek de kracht van duurzaamheid!

Tickets

  • Ticket Professor Duurzaam

    Ticket Professor Duurzaam , Faamkwartier - 29 maart 2024

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page