top of page

vr 21 jun

|

Faamkwartier

Inspiratie sessie AI for kids

Op 21 juni host Bredagora i.s.m. BITS foundation een interactieve workshop Kunstmatige Intelligentie (#AI) in het #Faamkwartier. Het evenement is bedoeld om jonge geesten (8-13 jaar) op een praktische en boeiende manier kennis te laten maken met de spannende wereld van AI

Aanmelden is niet meer mogelijk
Bekijk andere events
Inspiratie sessie AI for kids
Inspiratie sessie AI for kids

Tijd en locatie

21 jun 2024, 15:00 – 17:00

Faamkwartier, Terheijdenseweg 64, 4816 AA Breda, Nederland

Over het evenement

AI for Kids - workshop

Kom bij ons langs voor een leuke en interactieve workshop over Kunstmatige Intelligentie (AI) speciaal ontworpen voor kinderen! Deze maal zijn we te gast bij 'Bredagora' in De Uitvindfabriek te Breda.

Ons evenement is bedoeld om jonge geesten op een praktische en boeiende manier kennis te laten maken met de spannende wereld van AI. Onder leiding van ervaren instructeurs biedt deze workshop op locatie een unieke kans voor kinderen om te leren over AI-concepten, algoritmes en toepassingen door middel van interactieve activiteiten en projecten.

Of je kind nu een technologie-enthousiasteling is of gewoon nieuwsgierig naar AI, deze workshop zal hun interesse wekken en hun creativiteit inspireren. Mis deze kans niet om de passie van je kind voor Artificial Intelligence aan te wakkeren!

De workshop is het meest geschikt voor kinderen tussen 8 en 13 jaar.

Breng je eigen laptop mee inclusief je stroomkabel. Mocht je deze niet hebben, stuur ons even een mail en we kijken of we je kunnen helpen er eentje te lenen.

Meld je aan via deze link

Deel dit evenement

bottom of page