top of page

vr 22 mrt

|

Faamkwartier

Inspiratie sessie AI

Op 22 maart en 21 juni host Bredagora i.s.m. BITS foundation een interactieve workshop Kunstmatige Intelligentie (#AI) in het #Faamkwartier. Het evenement is bedoeld om jonge geesten (8-13 jaar) op een praktische en boeiende manier kennis te laten maken met de spannende wereld van AI

Aanmelden is niet meer mogelijk
Bekijk andere events
Inspiratie sessie AI
Inspiratie sessie AI

Tijd en locatie

22 mrt 2024, 15:00 – 20 apr 2024, 18:00

Faamkwartier, Terheijdenseweg 64, 4816 AA Breda Ingang: De Uitvindfabriek

Over het evenement

Op 22 maart en 21 juni host Bredagora i.s.m. BITS foundation een interactieve workshop Kunstmatige Intelligentie (#AI) in het #Faamkwartier.

Het evenement is bedoeld om jonge geesten (8-13 jaar) op een praktische en boeiende manier kennis te laten maken met de spannende wereld van AI. Onder leiding van ervaren instructeurs biedt deze #workshop een unieke kans voor kinderen om te leren over AI-concepten, algoritmes en toepassingen door middel van interactieve activiteiten en projecten.

We kunnen niet wachten om de gezichten van de kinderen op te zien lichten van opwinding wanneer ze aan dit educatieve avontuur beginnen. Geloof ons als we zeggen, dit is een evenement dat ze niet willen missen!

De workshop is het meest geschikt voor kinderen tussen 8 en 13 jaar.

Breng je eigen laptop mee inclusief je stroomkabel. Mocht je deze niet hebben, stuur ons even een mail en we kijken of we je kunnen helpen er eentje te lenen.

De plaatsen zijn beperkt, 22 maart is al vol, dus schrijf je (kind) snel in voor 21 juni via:

https://lnkd.in/evAGMzWK

Deel dit evenement

bottom of page