top of page

ma 26 feb

|

De Uitvindfabriek

De Vitale juf - inspiratie avond

Vitale ouders en leraren, brengen gelukkige kinderen. De inspiratieavond van De Vitale Juf biedt een afwisselend programma waarin Annet haar persoonlijke verhaal deelt en een kijkje geef in de verbindende momenten in de klas. Een avond voor leraren, pedagogen, directeuren en ouders!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De Vitale juf - inspiratie avond
De Vitale juf - inspiratie avond

Tijd en locatie

26 feb 2024, 19:30 – 21:30

De Uitvindfabriek, Terheijdenseweg 64, 4816 AA Breda, Nederland

Over het evenement

De Inspiratieavond van en met De Vitale Juf wordt georganiseerd voor leraren, pedagogen, directeuren en ouders.

Ik zie om mij heen veel leraren omvallen en uiteindelijk niet meer voor de klas willen staan. Ze raken opgebrand en kunnen niet meer het passievolle onderwijs geven waar het kind in deze maatschappij om vraagt. Twee op de vijf startende, passievolle leraren stoppen binnen vijf jaar. Het kan echt anders. Kijken naar het kind vanuit de vitale leerkracht en ouder.

Tijdens de inspiratieavond zal rust, ruimte & verbinding met jezelf, met jouw leerling(en) en/of kinderen centraal staan.  De tijd nemen en ruimte maken om echt in het moment te voelen wat heeft mijn kind, leerling nodig, wat heb ik nodig en daarop anticiperen. In deze bewuste momenten ontstaan de mooiste verbindende momenten met mijn leerlingen in de klas, met de leerkrachten die ik begeleid en ook met mijn eigen gezin. Ik neem je graag mee in deze prachtige formule van verbinding.

Vitale ouders en leraren, brengen gelukkige kinderen. De inspiratieavond van De Vitale Juf heeft een afwisselend programma. Een avond waar ik mijn persoonlijke verhaal deel en een kijkje geef in de verbindende momenten in de klas met oefeningen voor in de klas als thuis. En natuurlijk gaan we ervaren wat rust en ruimte in de avond kan brengen. Je zult ontspannen en geïnspireerd naar huis gaan. Meer info, neem gerust een kijkje op https://www.annetromkema.nl/

Tot de 26ste! Ik kijk er naar uit!

Deel dit evenement

bottom of page